Det man kan av det man har

Nya boken skickad till publicering!

Min första bok ”Till var och en det den förtjänar” skrev jag för snart ett år sen. Ganska omedelbart efter att den hade publicerats började jag skriva uppföljaren men av olika skäl har den senare inte blivit riktigt klar. Förrän nu!

Det är med stor glädje jag kan berätta att manuset till ”Det man kan av det man har” nu är redigerat, korrigerat, genomläst, finslipat och ivägskickat för publicering! Om några veckor kommer boken ut, vars beskrivning lyder så här:

Stina är ingen vanlig it-tekniker. Hon har förmågor som knappt någon vet om och en lottovinst har gett henne möjlighet att säga upp sig från supportföretaget ItWorks för att istället starta eget. Stina och den tidigare praktikanten Alex sköter nu it-miljön åt en advokatbyrå, och Stina gläds åt de två små barnbarnen. Sonen Jonatan är en lovande musiker, dottern Jenny reser och lillasystern Knattis har fått nytt jobb. Allt borde vara frid och fröjd! Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig…

Om du inte har läst den första boken, funderar på lämpliga julklappar, vill ge pappa något speciellt på Fars Dag… så har du nu chansen att köpa den härliga pocketboken för ynka 60 kr inklusive signering och frakt! Köp hur många du vill, och tipsa gärna andra också!