Att ansöka med stil

Om det fanns ett jobb som gick ut på att skriva bra ansökningar till lediga jobb så borde jag vara synnerligen kvalificerad till det. Om man fick de lediga jobben enbart genom att skriva bra ansökningar så skulle jag inneha väldigt många jobb vid det här laget. Finns det en marknad för att skriva ansökningar åt andra? Provisionsbaserat. 30% av den första månadslönen på det nya jobbet. Här bjuder jag, helt gratis, på några formuleringar som jag är extra nöjd med:

Det är dags att förändra, sadla om, prova nytt! Ja, så känner jag nu, efter drygt 20 år i IT-branschen.
Jag har förmågan att lyssna, samt anpassa mitt språk och mina metoder till mottagaren och situationen. Allra viktigast för mig är dock att vara helhjärtat engagerad i det jag gör.
Drygt 15 år som egenföretagare har gjort mig självgående, strukturerad och duktig på att möta behov. Jag får saker gjorda och kunder nöjda!
Så, varför inte satsa på någon som har både kunskaper och rutin, som snabbt kommer igång och är produktiv, och som kommer med ett stort leende och skinn på näsan?
Jag hoppas att ni har läst så här långt med bibehållet intresse, och dessutom nickar gillande åt min CV. Hör av er så träffas vi!