Undersökning till examensarbete

Nu är det knappt 6 veckor kvar tills jag ska ta examen som IT-pedagog. Den enda uppgift jag har kvar är ett fördjupningsarbete, vilket förstås inte är så ”bara”… 😉 Jag har i alla fall valt att undersöka vad som gör en lärare bra, ur elevers perspektiv.

Alla har vi ju haft lärare, och förhoppningsvis har vi alla haft åtminstone någon som vi minns som riktigt bra. Därför vill jag nu be om DIN hjälp! Genom att besvara nedanstående enkla undersökning hjälper du mig med material till mitt fördjupningsarbete. Jag vill alltså att du anger tre egenskaper som en bra lärare har. Du får jättegärna sprida länken till denna sida vidare – ju fler svar jag får desto bättre, helt enkelt. Mitt stora TACK på förhand!

[contact-form subject=’Bra läraregenskaper’][contact-field label=’Förnamn (frivilligt)’ type=’name’/][contact-field label=’Egenskap för bra lärare – 1′ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Egenskap för bra lärare – 2′ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Egenskap för bra lärare – 3′ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Övriga kommentarer (frivilligt)’ type=’textarea’/][/contact-form]