Premiär!

En blogg bör varje författare med självaktning ha! Om inte annat för den gyllene möjligheten att skriva ännu mer. Så i denna pinfärska blogg kommer jag att publicera lite längre texter om ditt och datt och allt däremellan. Till skillnad från den mer kortfattat utformade ”Senaste nytt” på hemsidan http://mirremcss.nu kan man på den här bloggen kommentera och det hoppas jag förstås att ni gör.

Dagens bästa ur mitt skriveriperspektiv är de uppslag till noveller som poppar upp i huvudet. Jag gillar det snabba och lättillgängliga i e-novellformatet, både att skriva, publicera och distribuera. Eventuellt kommer jag att ge ut dessa noveller som en samling i pappersform framöver. Är noveller och e-formatet något att ha, tro?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.