Hemsidestrul

Det webbhotell där min hemsida huserar för närvarande dras dessvärre med stora tekniska problem viket innebär att sajten varit nere sedan ett drygt dygn tillbaka. Eftersom den tekniska supporten har gett riktigt usla svar på om när man kan tänkas lösa problemet så tar jag tillfället i akt och börjar flytta all information till den här sajten istället. Det som började som en blogg blir alltså den nya hemsidan, i en ännu avskalad och effektiviserad version. Förändring är oftast kul men det känns lite förargligt att när domänen mirremcss.nu äntligen börjar hittas av besökare så är den inte åtkomlig… 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.