Kom igång med e-böcker

Jag tror att läsandets framtid ligger i e-böcker, även om det alltid kommer att finnas tillfällen där den tryckta boken passar mycket bättre. För mig som fritidsförfattare är e-formatet väldigt lätthanterligt och gör att jag kan ge ut böcker och noveller både snabbt och smidigt, och dessutom till ett sympatiskt pris. För dig som läsare är det billigare än pappersböcker, boken laddas ner direkt och kan börja läsas inom några minuter, och e-boken tar ingen plats i hemmets bokhyllor som ju tenderar att krympa med åren… Så här länkar jag till ett par guider för att komma igång med e-boksläsandet. Varför inte passa på att träna på en av mina e-böcker? 🙂

Bokon – ”Så gör du”

Bokus/Dito – ”Kom igång med e-böcker”

Adlibris Mondo – ”Digitala böcker – så funkar det”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.