Utbildning, kurser, cirklar…

Igår gjorde jag comeback som studiecirkelledare på ABF i Västerås. Det var drygt fem år sen jag sist höll på med det och det var faktiskt precis så roligt som jag mindes det. Sju seniorer ”provar på” datorer, kanske blir det fortsättning sen.

Själv funderar jag på vad jag ska plugga i höst. ”Digital kommunikatör” kanske? Eller ”Kreativt skrivande”? Utbildning som e-tjänst intresserar mig, dels som deltagare men också som producent. Det borde innebära en kombination av skrivande, pedagogik och teknik. Utan att avslöja för mycket så finns påbörjade planer på att prova konceptet inom en inte alltför avlägsen framtid.

Något som också kommer allt närmare, utan koppling till utbildning, är slutet på mitt andra redigeringsvarv av bok nummer 2:s manus. Sen ska boken åka till mina korrekturläsare. Vårlig publicering börjar kännas rimligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.