Sommarböcker – tipsa mig!

För någon vecka sen shoppade jag loss på Adlibris pocketpartaj och har nu fem nya böcker att förgylla sommaren och semestern med. 

Jag känner inte till dessa författare sen innan. Lite googling gav vid handen att det nog inte är några färskingar, men det ska förstås bli roligt att läsa böckerna ändå. Mitt sökande efter okända debutanter och deras böcker fortsätter dock! Intresset för en blogg som lyfter fram andra än de redan etablerade författarnamnen verkar finnas, men de oväntade boktipsen lyser ändå med sin frånvaro. Vet du någon ny bok jag borde läsa och recensera? En färsk författare jag borde kontakta? Ett skribentnätverk jag borde bli medlem i? Tipsa mig med en kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.