Två nya utbildningsfilmer

Idag är det onsdag och det är veckans första studiedag – min favoritdag! Förutom att lära mig om Photoshop så förbereder jag morgondagens studiecirkel. Av den anledningen kommer här två nya utbildningsfilmer. Den första visar hur man skapar en mapp i Utforskaren. Den andra, som är lite längre, går i Windows inbyggda ordbehandlare Wordpad igenom några olika tangenter samt hur man sparar ett dokument.

Filmerna vänder sig till datornybörjare men även du som är mer rutinerad får gärna tycka till om dem. Som tidigare nämnts så är dessa filmer en del av min utbildning till IT-pedagog. Jag tränar alltså på att skapa pedagogiskt material och konstruktiv kritik är av största intresse för mig. Kanske har du en person i din omgivning som kan ha nytta av dessa filmer? Tipsa och dela och kommentera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.