App-tips: Ia Writer – skriv, bara skriv!

Är du en sån där som vid sviktande skriventusiasm blir ett enkelt offer för mejlpling, Facebook-aviseringar och Instagram-uppdateringar? Då ska du kolla in den här skrivappen som lägger fokus på skrivandet och inget annat. Ia Writer är en app som tar bort all distraktion och bara lämnar möjligheten att skriva kvar. Nu kan du hålla koncentrationen på det du skriver, ord för ord!

Trots appens till synes simpla utseende finns funktioner som att synka till olika molnlagringstjänster som Google Drive och Dropbox, exportera till olika filformat som Word och PDF, och att söka i det egna dokumentbiblioteket. Appen är gratis, på engelska, och finns till Android, Iphone/Ipad och Mac.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.