App-tips: förvandla din omgivning till ett spel!

Så här inför höstlovet blir tipset en app som gör det lite roligare att röra på sig – kanske ihop med barn och barnbarn? Runbit har som ambition att ”förvandla Sverige till ett spel” – man ska plocka stjärnor, fly från monster och fånga djur. Spelet kräver ingen inloggning och räknar inga kalorier, utan meningen är att träning ska vara roligt. Med hjälp av Runbit kommer du igång och utforskar din omgivning, så att du inte fastnar i din gamla vanliga runda. Ta med barnen på en skattjakt som förändras varje gång! Utmana familj och vänner! Ha kul! 🙂 Appen är gratis och finns till både IOS och Android.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.