Årets 3 bästa aprilskämt

Jag tycker inte om att luras, inte ens på denna dag. Däremot tycker jag att det är roande med utslagen av kreativitet som en del aprilskämt ger uttryck för. Här är mina tre favoriter från årets skörd:

  1. Månpocket meddelar att från och med nu kommer alla pocketköpare få sprätta upp sidorna på sina pocketböcker själva. Tryckpriserna har ökat markant och för att kunna fortsätta ge ut pocketböcker framöver så har man landat i denna lösning. Det kommer saluföras sidsprättare i bokhandeln och man hoppas att detta inte ska ställa till alltför mycket besvär för läsarna.
  2. Sveriges Motorcyklister tillkännager att nya hjälmkrav införs 29 februari 2017. Då krävs att alla MC-hjälmar förses med hjälmfyr som används på kvällar och nätter. SMC har jobbat hårt med att få Trafikmyndigheten att slopa krav på diodplymer på motorcyklar. Nu testar Valentino Rossi andra typer av hjälmbelysning som i framtiden kanske även kommer på landsväg! Hjälmfyren finns redan nu i SMC-shopen!
  3. SVT Väst berättar att än så länge finns den bara som prototyp, men inom kort förväntas den även finnas färdig att använda för allmänheten. Det handlar om Toktolken, en ny språk-app som gör att man kan förstå olika dialekter, vilket verkligen kan behövs ibland…

En hel lista på ett urval av årets luringar hittar du här.
Kommentera gärna detta inlägg med DITT favoritskämt!

Något som inte är ett skämt är i alla fall att jag nu har släppt en utskriftslämplig pdf-version av den senaste novellen, ”Ett annat perspektiv”, vilken du köper för endast 35 kr i e-butiken! De andra novellerna kommer i samma format om det visar sig att intresse finns.