Sommarböcker – tipsa mig!

För någon vecka sen shoppade jag loss på Adlibris pocketpartaj och har nu fem nya böcker att förgylla sommaren och semestern med. 

Jag känner inte till dessa författare sen innan. Lite googling gav vid handen att det nog inte är några färskingar, men det ska förstås bli roligt att läsa böckerna ändå. Mitt sökande efter okända debutanter och deras böcker fortsätter dock! Intresset för en blogg som lyfter fram andra än de redan etablerade författarnamnen verkar finnas, men de oväntade boktipsen lyser ändå med sin frånvaro. Vet du någon ny bok jag borde läsa och recensera? En färsk författare jag borde kontakta? Ett skribentnätverk jag borde bli medlem i? Tipsa mig med en kommentar!

6 kommentarer på “Sommarböcker – tipsa mig!”

  1. Tipsar skamlöst om mina egna böcker, Lex Duplex och Lex Domini. Två fristående spänningsromaner (av tre planerade) om ond bråd död och med spelplats i sjukvård, frikyrklighet och media.

  2. Då tycker jag att du ska läsa Therese Granvalds “Ty riket är ditt” som är utgiven på Lo Söllgård förlag. Om du läser i e-boksformat så tipsar jag även om “Fria händer” av Ulric Alstermark

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *