Solig skön söndag

Äntligen tycks solen ha hittat det där värmande vårläget som får oss att släpa fram altanmöblerna, ta av den långärmade tröjan och kisande vända ansiktet mot solskenet. Visst känns livet lite lättare då! Infaller det hela dessutom på en ledig dag, som söndag är för många av oss, så är det förstås bonus. Själv blev jag extra glad över ett Instagram-inlägg där bokbloggaren Boktokig har det riktigt mysigt i solen – i sällskap med min bok! 🙂 Om du själv saknar boken för att komplettera din vårdagsidyll så köper du den fraktfritt i e-butiken för 125 kr.

boktokigs instagram-inlägg 20160410

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.