Comeback i hästvärlden

Jag är egentligen en hästtjej. Jag började på ridskola som 6-åring, red lektioner, hade egna hästar och tävlade i dressyr, hoppning och fälttävlan. Istället för gymnasiet gick jag hästskötarkurs på Wången, där jag lärde mig att ta hand om nordsvenska hingstar och att dricka billigt vin. Efter det jobbade jag som hästskötare hos en amatörtravtränare i några år.

Sen kom vuxenlivet: jobb med fasta arbetstider och avtalsenlig lön, diskbråck, KomVux, barn, bananskal in i IT-branschen och eget företag. Sporadisk kontakt med hästar genom åren, en saknad och längtan som vuxit. Nu har jag tagit tag i det! I höst ska jag plugga på Strömsholm, en kurs i hästkunskap för att fräscha upp och förnya kunskaperna. Känslan? Som att stå på ett berg, blicka ut över en oändlig horisont med en vacker solnedgång, och ta ett djupt andetag av aprilluft. Den känslan.

RSS-fel: https://www.hippson.se/feed/doc.xml?typeID=article is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Reserved XML Name at line 10, column 30