Recensioner

Köp mina böcker i min e-butik!

Jag är väldigt glad för de recensioner jag får och här samlar jag dem. Skriv en egen recension på Bokrecension, Bokus, Boktipset och kommentera gärna denna sida sen, så lägger jag in recensionen här också. Du kan även skriva recensioner i e-butiken!

E-butiken, 26 april 2016: PDF-NOVELL: Genom andra ögon
En fantastisk berättelse om hur en annan varelse kan uppleva världen och oss.
En helt underbar novell!

Bokus, 13 mars 2016: Inbjuder till sträckläsning
En varm och positiv berättelse om Stina och hennes närmaste. Boken är charmig, välformulerad och rolig med en del överraskningar. Efter sig lämnar den en varm känsla och en längtan efter nästa bok.

BokOn, recension av ”Gör gott”, 26 februari
En tankeväckande novell. Mycket bra skriven. Hoppas att det kommer fler böcker/noveller skrivna av Mirre

Via mejl, 20 februari 2016
Som debutroman är boken bra även om första delen av den kändes lite hoppig. Jag fick inte ihop sammanhanget riktigt plus att det var indelat i ganska många stycken vilket kändes rörigt för mig. I början saknade jag en röd tråd men det hela knöts ihop i slutet på berättelsen.

Bokrecension.se, 15 februari 2016: Definitivt en sidvändare!
(Betyg 5 av 5)
En bok med lagom spänning genom hela, sträckläste boken på 3 timmar och vill nu läsa fortsättningen direkt! Rekommenderas varmt!

Bokrecension.se, 14 februari 2016
(Betyg 4 av 5)
Den är rolig, lättsam och samtidigt spännande. Bra skrivet Mirre! Nu väntar jag på nästa.

Bokus, 28 januari 2016: En välskriven feel-good bok 🙂
En bra bok! Det är bra flyt i handlingen. Den är spännande, har humor och berättelsen matas på i lagom takt med både händelser och bakgrund om Stina och om de som jobbar på ItWorks.
Väntar nu på nästa del….

CdOn, 27 januari 2016:
Till var och en det den förtjänar är en underhållande bok, som varvas med humor, värme och spänning, i lagom takt. Hoppas på fler böcker om Stina.

Bokus, 23 januari 2016: Feelgood-roman
Boken är spännande, varm och humoristisk. Berättelsen flyter på bra, en bladvändare.
Jag ser fram emot fler berättelser om Stina och hennes superkraft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s