Undersökning till examensarbete

Nu är det knappt 6 veckor kvar tills jag ska ta examen som IT-pedagog. Den enda uppgift jag har kvar är ett fördjupningsarbete, vilket förstås inte är så ”bara”… 😉 Jag har i alla fall valt att undersöka vad som gör en lärare bra, ur elevers perspektiv.

Alla har vi ju haft lärare, och förhoppningsvis har vi alla haft åtminstone någon som vi minns som riktigt bra. Därför vill jag nu be om DIN hjälp! Genom att besvara nedanstående enkla undersökning hjälper du mig med material till mitt fördjupningsarbete. Jag vill alltså att du anger tre egenskaper som en bra lärare har. Du får jättegärna sprida länken till denna sida vidare – ju fler svar jag får desto bättre, helt enkelt. Mitt stora TACK på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.